Tarifes de la llum per ajudar-te a estalviar

Per estalviar a la teva factura és bàsic triar una tarifa que s’adapti a les teves necessitats i hàbits de consum. Amb Escandinava de Electricidad pots escollir la que més t’interessi.

Si vols contractar les nostres tarifes, pots trucar-nos gratis al 900 373 681 o, si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon i et trucarem el més aviat possible.

  Des d'Escandinava de Electricidad tractem les teves dades personals per fer-te arribar informació comercial sobre la nostra oferta d'energia. Et recordem que pots exercir els teus drets de protecció de dades en qualsevol moment. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

  Tarifa Transparent

  Energia a preu de cost + 0,01€/kW
  i 3,90€* al mes

  T’oferim energia al mateix preu que la comprem al mercat majorista més 0,01€ per kWh i una petita quota de 3,90€* al mes per la nostra gestió.

  Estalvia al màxim amb la nostra tarifa de llum indexada.

  *(Preu amb impostos: 4,12€)

   

  Energia Responsable

  Fes la teva llum més sostenible i ajuda a conservar la mar Mediterrània

  Ara amb el teu contracte d’electricitat pots fer molt més que gaudir de llum a casa o a la teva empresa. Pots ajudar a millorar la sostenibilidad de l’entorn, a través de la nostre servei Energia Responsable. Amb aquest servei esculls tenir cura del planeta amb energía 100% renovable i, a més, dones suport a una iniciativa mediambiental: protegir la biodiversitat de la mar Mediterrània, mitjançant el suport d’Escandinava de Electricidad a la fundació Save The Med.

   Des d'Escandinava de Electricidad tractem les teves dades personals per fer-te arribar informació comercial sobre la nostra oferta d'energia. Et recordem que pots exercir els teus drets de protecció de dades en qualsevol moment. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

   Què diuen els nostres clients?

   “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

   Stuart, Alicante

   “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

   Begoña, València

   “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

   Cristina, Madrid

   “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

   Sara, Barcelona