Tarifes de la llum per ajudar-te a estalviar

Per estalviar a la teva factura és bàsic triar una tarifa que s’adapti a les teves necessitats i hàbits de consum. Amb Escandinava de Electricidad pots escollir la que més t’interessi.

Si vols contractar les nostres tarifes, pots trucar-nos gratis al 900 373 681 o, si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon i et trucarem el més aviat possible.

  Tarifa Transparent

  L’energia a preu de mercat més 0,01 € per kWh

  La teva energia al mateix preu que la comprem, més 0,01 € per kWh i una petita quota de 3,90€ al mes per la nostra gestió. Amb o sense discriminació horària.

  Estalvia al màxim amb la nostra tarifa de llum indexada!

  Tarifa NATT

  El preu de la llum amb discriminació horària

  Aquesta és la teva tarifa si fas la major part del consum de llum durant la nit o al matí. L’electricitat és fins a un 50% més barata al periode vall.

  -A l’hivern de les 22h fins a les 12h. -A l’estiu de les 23h fins a les 13h.

  Tarifa DAG

  Sempre el mateix preu. Tu improvisa, la teva llum no.

  Amb la nostra tarifa de llum a preu fixe, ja no hauràs de preocupar-te més de l’horari en què fas servir els electrodomèstics.

  Sempre pagaràs el mateix preu per l’energia.

  Sigues més sostenible amb el nostre servei Energia Responsable.

  Ara amb el teu contracte d’electricitat pots fer molt més que gaudir de llum a casa o a la teva empresa. Pots ajudar a millorar la sostenibilidad de l’entorn, a través de la nostra Energia Responsable. Amb aquest servei esculls tenir cura del planeta amb energía 100% solar i, a més, dones suport a una iniciativa mediambiental: protegir la biodiversitat de la mar Mediterrània, mitjançant el suport d’Escandinava de Electricidad a la fundació Save The Med.

  Uneix-te a l’Energia Responsable! Per un futur millor i més net

  • Energia 100% d’origen solar certificada per la CNMC
  • Ajudes a tenir cura del planeta
  • El pots afegir a totes les nostres tarifes
  • Per només 2,90 € al mes
  • Sense permanència

   Què diuen els nostres clients?

   “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

   Stuart, Alicante

   “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

   Begoña, València

   “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

   Cristina, Madrid

   “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

   Sara, Barcelona