Estalvia a la factura
de llum del teu negoci
amb energia renovable
i més barata

Elimina despeses innecessàries i optimitza el
consum de la teva empresa, adequant el
subministrament a les teves necessitats reals.

L’energia responsable
per a empreses

Som una empresa escandinava d’energia, amb seu a Barcelona i oferim electricitat a empreses i particulars de tota Espanya, des de 2008.

Com a empresa de caràcter i esperit escandinau, promovem la transparència, l’ètica, la funcionalitat i l’ecologia en les nostres actuacions. Treballem cada dia perquè l’electricitat sigui més comprensible i accessible per a tothom, i també més respectuosa amb el medi ambient.

 

Compromesos amb la transparència, l’estalvi i la sostenibilitat

Compromesos amb la transparència i la senzillesa a l’hora de gestionar l’energia i, per això, els nostres contractes no tenen permanència ni serveis afegits. Les nostres tarifes són clares i sense trampes. Oferim preus competitius, amb un estalvi de fins a un 15% respecte a les altres companyies. Estudiem les factures dels clients i sempre intentem optimitzar el seu subministrament elèctric per maximitzar l’estalvi econòmic i energètic.

Estem compromesos amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Per això oferim energia responsable, procedent de fonts renovables amb certificat de la CNMC. Som molt conscients de l’impacte ambiental i social de la nostra activitat i, per això, treballem amb els nostres clients per fomentar una nova energia responsable amb l’economia, amb la societat i amb el medi ambient.

100% energia verda

Per a nosaltres, l’energia verda és part del nostre ADN: si volem un planeta sostenible, és l’únic camí per aconseguir-ho. Per això, la nostra companyia elèctrica t’ofereix 100% energia verda.

Transparència
Estalvi i eficiència
Sostenibilitat
Renovable 100% certificada

  Des d'Escandinava de Electricidad tractem les teves dades personals per fer-te arribar informació comercial sobre la nostra oferta d'energia. Et recordem que pots exercir els teus drets de protecció de dades en qualsevol moment. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

  Què diuen els nostres clients?

  “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

  Stuart, Alicante

  “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

  Begoña, València

  “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

  Cristina, Madrid

  “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

  Sara, Barcelona