Estalvia en la factura
d’electricitat de la teva
negoci amb energia
renovable i sostenible

Elimina despeses innecessàries i optimitza el
consum de la teva empresa, adequant el
subministrament a les teves necessitats reals

L’energia escandinava
responsable i
sostenible

Escandinava d’Electricitat forma part del Grup Fortum, que compta amb una forta presència a Europa, sumant més de 15 milions d’usuaris.

A més de distribuïdor, és un dels productors més importants
d’energia renovable, i ha aconseguit consolidar-se com una alternativa al mercat elèctric espanyol, operant principalment en el sector domèstic, i amb una creixent presència en el sector empresarial.

Com a empresa de caràcter i esperit escandinau, promovem la transparència, ètica, funcionalitat i ecologia en les nostres actuacions.

Som molt conscients de l’impacte mediambiental i social de la nostra activitat, i col·laborem amb diversos programes de sostenibilitat per a la promoció i difusió de l’energia verda, així
com amb iniciatives de protecció a comunitats vulnerables com el Banc d’Energia.

100% energia verda

Per a nosaltres, l’energia verda és part del nostre ADN: si volem un planeta sostenible, és l’únic camí per aconseguir-ho. Per això, la nostra companyia elèctrica t’ofereix 100% energia verda.

Transparència
Estalvi i eficiència
Sostenibilitat
Renovable 100% certificada

Què diuen els nostres clients?

“Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

Stuart, Alicante

“El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

Begoña, València

“He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

Cristina, Madrid

“El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

Sara, Barcelona