Ens ocupem
de la teva llum perquè
tu puguis ocupar-te
del teu negoci

Contracta la potència adequada i optimitza
el teu consum, així evitaràs despeses
innecessàries. I tot al preu més competitiu.

Tarifa Escandinava DAG

Sempre el mateix preu.
Tu improvisa, la teva llum no

Amb la tarifa de llum escandinava fixa, ja no hauràs d’estar pendent de si pots posar o no la rentadora o si la factura pujarà per engegar l’aire condicionat en hora punta. Tots els dies i a totes les hores pagaràs el mateix preu.

Tarifa Escandinava NATT

El preu de la llum amb discriminació horària

Si consumeixes més durant les nits o pels matins, aquesta és la teva tarifa.

-A l’hivern, des de les 22h fins a les 12h.
-A l’estiu, des de les 23h fins a les 13h.

*Tarifes amb horari d’estiu.
A l’hivern, el preu econòmic és des de les 22h fins a les 12h.

  Què diuen els nostres clients?

  “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

  Stuart, Alicante

  “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

  Begoña, València

  “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

  Cristina, Madrid

  “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

  Sara, Barcelona