Suma’t a l’energia responsable
i estalvia fins a un 15%
en la teva factura de la llum

Som transparents, honestos i estem compromesos
al 100% amb l’energia renovable i amb els
nostres clients. T’hi sumes?

Icono mano

Contracta ara. Sense permanència ni lletra petita.

Dona’t d’alta en 3 minuts i emporta’t 30€ de descompte a la primera factura per contractar 100% online.

A Escandinava de Electricidad som especialistes en recuperar la il·lusió dels nostres clients.

Icono luz verde

Estàs a un pas de començar a estalviar en el teu consum de llum i de fer que aquest món sigui una mica més sostenible.

  1. Dades personals

  Contractar amb nosaltres és molt senzill. Només has d'omplir aquest formulari. Perquè sigui més fàcil i ràpid, tingues a mà el DNI, la teva última factura de la llum i les teves dades bancàries.

  Des d'Escandinava de Electricidad tractem les teves dades personals per fer-te arribar informació comercial sobre la nostra oferta d'energia. Et recordem que pots exercir els teus drets de protecció de dades en qualsevol moment. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

  Què diuen els nostres clients?

  “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

  Stuart, Alicante

  “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

  Begoña, València

  “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

  Cristina, Madrid

  “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

  Sara, Barcelona