Contracta ara ANTIGUA

Estàs a un pas de començar a estalviar en el teu consum de llum i de fer que aquest món sigui una mica més sostenible. Gràcies per confiar en nosaltres i no oblidis que, per a qualsevol dubte o consulta, pots trucar-nos gratis al telèfon 900 373 681.

  1. Dades personals

  Contractar amb nosaltres és molt senzill. Només has d'omplir aquest formulari. Perquè sigui més fàcil i ràpid, tingues a mà el DNI, la teva última factura de la llum i les teves dades.
  Recorda que si contractes 100% online amb el codi ONLINE30 tindràs 30€ de descompte a la primera factura.

  Què diuen els nostres clients?

  “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

  Stuart, Alicante

  “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

  Begoña, València

  “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

  Cristina, Madrid

  “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

  Sara, Barcelona