Posa’t en contacte amb nosaltres.
A Escandinava de Electricidad
no ens fem els suecs

Tens una consulta o vols que t’enviem una oferta personalitzada?
Escriu-nos i et contestem de seguida.

Deixa’ns les teves dades o truca’ns gratis al 900 373 681

  I si vols que et fem una oferta personalitzada, envia'ns la teva factura

  Si ens autoritzes tractarem les dades personals que ens facilites, per oferir-te la oferta que s'adapti millor a tu en el subministrament d'electricitat i t'enviarem informació al respecte. Conservarem aquesta informació com a màxim un any, sense perjudici que tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar-les o sol·licitar la seva supressió.

  Què diuen els nostres clients?

  “Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

  Stuart, Alicante

  “El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

  Begoña, València

  “He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

  Cristina, Madrid

  “El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

  Sara, Barcelona