Calcula el teu estalvi amb Escandinava de Electricidad 3 ANTIGUA

Tres passos senzills per començar a estalviar!


3 – Coneix el teu resultat
al moment

3. Aquest seria l’import d’aquesta factura si t’uneixes a Escandinava de Electricidad

Import potència P1:
Import potència P3:
Import energia:
Lloguer d’equips:
Impost d’Electricidad:
Base imponible:
IVA:
Importe total:

Recorda que si contractes online ara et beneficies d’un descompte de 30€* a la primera factura.

*Promoció no acumulable amb altres ofertes de contractació. El descompte s’aplicarà només si es completa el formulari de contractació.

Què diuen els nostres clients?

“Fa un any que vaig contractar la llum amb Escandinava de Electricidad i estic molt content. Rebo totes les factures puntualment per correu electrònic i puc realitzar totes les gestions en anglès.”

Stuart, Alicante

“El meu pare és molt gran i des que estem a Escandinava de Electricidad no hem tingut cap problema. El personal d’atenció al client és molt atent i ens resol qualsevol dubte a la mateixa trucada. Agraeixo el tracte ofert al meu pare. Des que està amb Escandinava estic més tranquil·la.”

Begoña, València

“He recomanat Escandinava de Electricidad als meus amics perquè m’estalvio un 15% respecte a la meva companyia anterior. Les factures són senzilles, clares i sense sorpreses. No m’han intentat afegir cap servei de manteniment, cosa que agraeixo perquè amb les anteriors companyies he tingut aquest problema.”

Cristina, Madrid

“El canvi a Escandinava de Electricidad va ser molt ràpid i la noia d’atenció al client em va explicar molt bé què havia de fer per canviar-me. Des que estic amb vosaltres he notat un gran estalvi a la meva factura de la llum.”

Sara, Barcelona